Unic importator si service autorizat din Romania

RECENZIE HARMAN KARDON CITATION ONE

Un difuzor frumos, inteligent, care alimentează basul

Harman Kardon Citation One este o boxă solidă Google Home, la un buget rezonabil. Veți obține un sunet bun cu mult bas și un set puternic de instrumente Google Assistant, cu recunoaștere medie a vocii și un bas copleșitor.

Design

Pe partea de sus a boxei veți găsi toate comenzile fizice, precum și două microfoane. Puteți să dezactivați / activați microfonul, să modificați volumul, să controlați redarea muzicii și să vă conectați prin Bluetooth. În jurul spatelui veți găsi o lumină de stare Wi-Fi care poate părea un loc ciudat pentru a o pune, dar de fapt vă ajută să oferiți difuzoarelor o iluminare subtilă pe timp de noapte, ceea ce poate fi intruziv dacă este așezat pe partea frontală a difuzorului.

În ceea ce privește intrările, acestea sunt posibile prin Google Cast și Bluetooth 4.2. În partea de jos a difuzorului veți găsi o mufă USB-C pentru service și un buton de resetare mare, care este de apreciat.

Performanţă

Basuls este primul lucru care a sărit imediat la noi în timpul testelor Harman Kardon Citation One și, în mod covârșitor, partea cea mai proeminentă a profilului audio al difuzorului. Difuzorul scoate în evidență porții basului, care este copleșitor în funcție de piesele selectate, dar face difuzorul să fie mai mare și să ajute la umplerea camerei cu sunet.

Partea cea mai interesantă este că, în timp ce basul difuzorului este trucul pentru o petrecere, înălțimile sale au încă o cantitate bună de energie și luminozitate, fără să sune dur. Mediile pentru voci au, de asemenea, o prezență bună, dar există anumite momente când basul începe să creeze în prezentarea mijlocie.

În ceea ce privește stadiul de sunet, Citation One este încă un mono-speaker, dar are capacitatea de a proiecta sunet pentru a face să pară o boxă mai mare decât este. Când vine vorba de utilizarea Asistentului Google, Harman Kardon Citation One face exact ceea ce vă așteptați.

Verdict

Harman Kardon Citation One este un vorbitor serios Google Assistant.  Dacă vreți un difuzor inteligent Google Assistant care să poată obține zgomot fără distorsiuni și să nu vadă basul, ați găsit boxa perfectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *