Unic importator si service autorizat din Romania

Redescoperă experiența de gaming cu căștile specializate JBL

În gaming fiecare minut, fiecare detaliu poate face diferența. Rămâi mereu cu un pas în fața adversarilor, având sunetul de partea ta. Cu boxele de gaming JBL Quantul 800 ai un avantaj clar prin precizia și claritatea sunetului, dar și prin posibilitatea de a include sunetul ambiental. Căștile vin cu sistem Wireless 2.4 GHz, Bluetooth dual și au o baterie care rezistă până la 14 ore.

Concepute special pentru a-ți oferi o experiență imersivă de gaming, Quantum 800 dispun de Active Noise Cancelling pentru ca lumea exterioară să nu te distragă și Memory Foam, pentru a oferi un confort sporit inclusiv în purtările pe perioade lungi de timp.

Ești mereu în centrul acțiunii cu sunetul Hi-Res JBL QuantumSOUND™ Signature

Fiecare scenă de joc capătă proporții epice cu sistemul unic JBL consacrat. Driverele de 50 mm livrează cel mai realist soundscape și îți permit să resimți de la cel mai tiptil pas, până la cea mai puternică explozie, oferindu-ți un real avantaj.

Precizie audio special concepută pentru gaming

Cel mai precis sunet surround te pune în centrul acțiunii și îți permite să fii mereu conectat la ce fac oponenții tăi. Experiența imersivă de joc este acum posibilă și vine la pachet cu un sistem DTS headphone:X v2.0.

Sistem wireless pentru libertate audio lossless și microfon integrat

Te bucuri de mobilitate ridicată cu sistemul wireless, păstrând însă calitatea la nivel maxim. Microfonul integrat oferă un sunet clar și este certificat pentru Discord, Team Speak și multe altele.
Designul ergonomic și materialele de calitate folosite se resimt din plin în confortul experienței de gaming. Pernele Memory Foam învelite în piele duc elementul de confort la superlativ.
Deși concepute pentru PC, căștile JBL Quantum 800 sunt compatibile cu Xbox™, PlayStation™, Nintendo Switch™, Mobile, Mac și VR.
Astfel că oriunde și oricum îți vei desfășura sesiunile de gaming, vei beneficia de aceeași calitate ireproșabilă a sunetului.

https://youtu.be/igCSbTReQ3s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *