Unic importator si service autorizat din Romania

Review JBL Cinema SB250

Cel mai comun mod de a îmbunătăți echipamentul audio înființat la domiciliu este de a investi într-un sistem home theater, dar care vine cu propriile sale probleme. În cazul în care cablajul și plasarea pentru cinci boxe și un subwoofer sunt prea incomode pentru tine, este logic să iei în considerare achiziționarea unui SoundBar.

Design si specificatii

Unitatea de SoundBar principală este de aproximativ lățimea unui televizor tipic LCD de 32 inch, care este dimensiunea ideală a televizorului ce ar trebui să fie asociat cu SB250. Sistemul are o gamă de frecvență de răspuns 45-20,000Hz, împreună cu un amplificator incorporat de 200 Watt.

Difuzoarele sunt la cele două capete ale unității SoundBar, cu ajutorul circuitului de amplificare situat în mijloc. Controalele sunt pe partea de sus, dar există, de asemenea, o telecomandă inclusă pentru a ajusta diferite niveluri, schimba sursa audio, și pune sau scoate din stand-by SB250.

Performanta

Este un pachet extrem cu sunet extrem de curat pentru spectacole și filme, și este un pas perceptibil în sus de la difuzoarele unui televizor.
De asemenea, am simțit că bass-ul este incredibil de puternic, iar sunetul de ansamblu este puternic și intens. Subwoofer-ul de jos trimite reverberații puternice și capabile prin cameră, și într-adevăr adaugă un nivel de intensitate a sunetului, care nu ar fi putut fi realizat fără un sistem de boxe dedicat. Vocile, de asemenea, suna excelent, cu un sentiment de definiție și curățenie.

Verdict

Cu toate că există opțiuni de conectivitate limitate și destinația de plasare va necesita o planificare atentă, setup-ul SB250 este floare la ureche de utilizat odată ce l-ați configurat. Acesta este un sistem SoundBar puternic, capabil, cu un subwoofer surprinizator, și va reuși să transforme experiența TV în ceva cu adevărat spectaculos.

Pro:

 • Arată bine, ușor de configurat
 • Tare, în atac și sunet intens
 • Soundstage larg
 • Bună claritate și definiție
 • Subwoofer extrem de capabil

Contra:

 • Va necesita atenție în timpul plasării
 • Nu foarte bun cu muzica
 • Opțiunile de conectivitate limitate

 

Sursa: NDTV.com

1 comments

 1. Adrian Gavrila

  Buna ziua, aveti telecomanda pt JBL SB250?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *