Unic importator si service autorizat din Romania

Rezoluțiile lui 2021 pe muzica pe care o iubești

Fiecare an începe cu o listă de rezoluții, lucruri pe care plănuim să le ducem la bun sfârșit în anul ce urmează, dar și multe activități pe care ne propunem să le facem mai des, diferit sau poate chiar pentru prima dată. 

Dacă și tu ai pe listă câteva lucruri must-do, iată cum poți maximiza fiecare experiență, cu ajutorul muzicii, audio book-urilor sau podcasturilor tale preferate, ascultate la perechea de căști cea mai potrivită pentru tine:

  • Anul ăsta mă duc mai des la sală!

Știm cum e cu kilogramele în plus de după sărbători, mai ales la final de 2020. Nu e nimic greșit aici, însă dacă și pe lista ta apare nelipsita rezoluție de început de an în care îți promiți că vei merge mai des la sală, fii fără grijă, pentru că motivația te va găsi pe tine, atunci când vei începe rutina de mișcare cu cea mai energizantă muzică în urechi!

Cum? Cu o pereche de căști sport, care să îți garanteze calitate superioară a sunetului, confort, rezistență la transpirație și siguranța că vor rămâne fixate în urechi pe tot parcursul workout-ului. 

Îți recomandăm modele ca Under Armour Flash Rock Edition, JBL Endurance Jump sau JBL Reflect Flow.

  • Anul ăsta călătoresc în locuri exotice!

De la an la an ai o listă care tot crește de locuri pe care vrei să le vezi. Lumea e vastă și plină de surprize și cine știe, poate 2021 va fi chiar anul care îl va compensa pe cel trecut și în care te vei bucura de experiențe inedite. 

Indiferent dacă te pasionează locurile exotice sau dacă preferi un city break, poți să maximizezi experiența vizuală cu una auditivă. O pereche de căști True Wireless îți va oferi libertate de mișcare, fără să facă rabat la calitatea sunetului. 

Încearcă o pereche de căști precum: JBL Reflect Mini NC TWS, JBL Endurance Peak II sau Under Armour Wireless Train

  • Anul ăsta profit de timpul liber ca să mă relaxez mai mult. 

Ești mereu pe fugă, mereu în priză, mereu gata pentru următoarea provocare. Dar din când în când meriți timp doar pentru tine, în care să te relaxezi în orice modalitate preferi. Iar 2021 poate fi tocmai anul în care înveți să te răsfeți mai mult și să te bucuri de timpul liber. 

Poți face toate astea ascultând muzica preferată, podcasturile sau audio book-urile pe care le iubești. Blochează lumea exterioară cu o pereche de căști Noise Cancelling ca: JBL Club One, Harman Kardon Fly ANC sau JBL Everest Elite 750NC

  • Anul ăsta îmi iau consolă de gaming!

Poate ești pasionat de gaming sau poate abia descoperi această lume. În orice caz, 2021 e anul în care îți cumperi o consolă de gaming. Și cum gaming fără căștile potrivite nu se poate, e timpul să te gândești și la o pereche de căști over-ear, care să îți ofere o experiență de gaming imersivă, incomparabilă. Recomandările noastre? JBL Live500BT, JBL E65BTNC Noise Cancelling sau JBL Tune 700BT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *