Unic importator si service autorizat din Romania

Șatra Benz x Harman Audio

Harman Audio, distribuitor exclusiv de căști, boxe wireless și home audio JBL și Harman Kardon în România, anunță parteneriat împreună cu Șatra BENZ. Ca promoteri al companiei, Șatra va promova cele mai noi produse din gama de căști și boxe wireless dedicate fanilor.

Lu-K Beats, Killa Fonic, Super ED, NOSFE şi Keed, altfel spus Şatra B.E.N.Z. sunt printre cei mai prolofici artiști din România care au popularizat muzica trap într-un stil unic, greu de imitat.

Killa Fonic este bad boy-ul grupului care se reflectă în versurile și atitudinea unică a proiectelor sale. La polul opus este Keed care contribuie cu mesaje cu caracter social și politic, dorind să schimbe mentalitățile hrănite greșit de societate. NOSFE aduce greutate în versuri prin vorbele înțelepte, iar Super ED învârte cuvintele prin vocea lui aparte. Nu în ultimul rând, Lu-K Beats este „maestrul păpușar” din spatele muzicii, reușind să combine sunete instrumentale care aduce proiectul Șatra BENZ punctul în care trebuie să fie.

Proiectul șatrei aduce 2 albume (O.S.O.D și O.S.O.D 2) cu care au avut turneu în toată țara la care prezența fanilor este din ce în ce mai mare. Pe lângă acestea, băieții s-au focusat și pe multe proiecte personale, numai în acest an fiind lansate

Weekendul trecut ne-am întâlnit cu ei și am făcut un shooting cu produsele preferate din gama de boxe și căști wireless JBL. Iată ce-a ieșit:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *