Unic importator si service autorizat din Romania

Tehnologia True Wireless – Sunetul viitorului

Tehnologia True Wireless a devenit mai mult decât un trend în universul audio. De-a lungul timpului s-a dezvoltat suficient de mult pentru ca în prezent să poată oferi o experiență de sunet superioară, fără grija firelor atașate

Let’s talk True Wireless

Interfața wireless din ce în ce mai sofisticată, permite un sunet sublim, cu o calitate ireproșabilă, iar durata de autonomie este din ce în ce mai mare, sporind confortul.
Poți conecta cu ușurință căștile cu această tehnologie la device-urile tale smart, pentru a da startul nivelului următor al calității sunetului.

Preluând, adaptând și ducând tehnologia True Wireless la nivelul următor, Harman și JBL vin în întâmpinarea pasionaților de sunet cu produse de o calitate superioară, menite să ofere sunetul perfect și cel mai ridicat confort al utilizării. 

 

JBL Club Pro+ TWS

 

Sunetul legendar JBL acum în forma True Wireless, cu o pereche de căști perfecte pentru un stil de viață plin de varietate. Fie că mergi la birou, la sală, în metrou sau în timpul liber, căștile JBL Club Pro+ TWS sunt perfecte pentru tine. Fără grija firelor care să te încurce, beneficiază de o tehnologie intuitivă, gândită special pentru a-ți ușura viața.
Căștile se conectează automat la scoaterea din carcasă, prin simpla ridicare a oricăreia dintre cele două căști. Poți alege cât de mult sunet ambiental vrei să auzi prin căștile tale, iar atunci când ești într-un apel, ai garanția că vei fi auzit corespunzător, mulțumită celor 3 microfoane integrate

Harman Kardon Fly TWS

Harman Kardon Fly TWS sunt căștile pe care nu știai că ai nevoie să le primești în viața ta. Sunetul superlativ îmbinat cu designul de cea mai bună calitate și o interfață wireless ireproșabilă, vor schimba complet experiența de sunet cu care erai obișnuit.
Sunt aliatul perfect pentru orice iubitor de muzică, iar vestea cea mai bună e că nu e nevoie să le dai jos aunci când intri în apă! Da, ai auzit bine, Harman Kardon Fly TWS sunt complet rezistente la apă.
În plus, îți vor oferi până la 20 de ore de playback și o încărcare super-rapidă.
Și dacă încă nu ești convins, află că Alexa și Google Assistant vin deja instalate, iar funcția Ambient Aware îți permite să rămâi conectat la lumea din jurul tău. În plus, cu Talk Thru căștile reduc automat volumul muzicii atunci când primești un apel. Combinația perfectă între design intuitiv și funcții utile, care îți vor oferi sunetul pe care îl meriți cu adevărat.

JBL Reflect Mini NC TWS

JBL Reflect Mini NC TWS au fost special concepute pentru activități fizice. Dacă ești pasionat de sport, atunci sunt alegerea perfectă pentru tine. Designul inovativ include clame de siguranță, care garantează că nu vei pierde niciuna dintre căști pe parcursul antrenamentelor. Sunt de asemenea rezistente la apă, având certificare IPX7 și au o durată de viață a bateriei de până la 21 de ore.
Sunt perfect echipate pentru nevoile tale de zi cu zi, venind la pachet cu tehnologia Active Noise Cancelling, care te ajută să te concentrezi, dar și cu funcția Ambient Smart, pentru momentele în care vrei să rămâi conectat la mediul înconjurător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *