Unic importator si service autorizat din Romania

The Rock Johnson x Under Armour creează căștile sportive ale momentului

O colaborare neașteptată, dar binevenită între The Rock Johnson și Under Armour aduce lumii o pereche de căști wireless de care nu știam că avem nevoie.
Desginul ergonomic și performanța inegalabile au fost construite special pentru a găsi limitele și a le depăși.
Perechea de căști Under Armour Flash Rock este aprobată personal de Dwayne Johnson și creată special pentru cei care sunt obișnuiți să aștepte și să obțină performanțe maxime.

Tehnologia JBL® Charged Sound oferă o curbă de sunet puternică, cu un bass bogat. pe măsura așteptărilor.
O tehnologie unică JBL – Bionic Hearing focusată pe microfon și sunet, permite atleților să rămână conectați la mediul înconjurător, în timp ce facilitatea Talk-Thru reduce volumul muzicii și pornește micrfonul special cu noise-cancelling atunci când vrei să preiei un telefon.

Flash Rock îți permit să contolezi muzică, apeluri și multe altele la doar o apăsare de buton pe centrul celor două ear buds.
Te poți bucura de până la 25 ore de baterie, în timp ce desginul căștilor asigură prindere confortabilă și menită să rămână fixată chiar și atunci când alergi. În plus, căștile au în componență materialul antibacterial Sport Flex Fit, care va asigura un extra layer de protecție și confort.
Încărcarea se face printr-o carcasă robustă de alimentare, iar rezistența la apă și umezeală e asigurată prin tehnologia ultraperformantă UA Stormproof, cu rating IPX7.

Under Armour livrează un produs extrem de calitativ, robust și menit să te facă de neoprit. În sfârșit, o pereche de căști care sunt pe măsura determinării cu care începi fiecare antrenament.

Rămâi tu, la fel de focusat și motivat, iar de acum înainte te vei bucura de un partener pe măsură în Under Armour Flash Rock!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *