Unic importator si service autorizat din Romania

Tot ce trebuie să știi despre căștile audio pentru copii

Căștile audio pentru copii nu sunt o simplă schemă de marketing, ci au fost dezvoltate special pentru a răspunde nevoilor celor mici. Oricât de surprinzător ar suna, copiii au nevoie de căști cu specificațîi aparte, special destinate pentru ei. Motivele țîn pe de o parte de anatomie, iar pe de altă de experiența limitată în ascultarea de muzică. Vom detalia ambele categorii în continuare.

Limitările fizice

Copiii sunt persoane aflate în creștere, prin urmare nu au ajuns la gradul de dezvoltare fizică maxim. Asta înseamnă că în foarte multe dintre activitățile pe care el întreprind, ei au nevoie de precauțîi sau sprijin suplimentare. Este cunoscut faptul că ascultatul sunetelor la volume foarte înalte poate afecta auzul chiar și în cazul adulților, iar că acest proces este ireversibil. Indubitabil, odată cu trecerea timpului, adulțîi ajuns să constate o scădere în capacitatea de percepere a celor mai fine sunete, lucru datorat ascultării de muzică la volume crescute, și care este foarte dificil de evitat. În cazul copiilor, sensibilitatea la sunete înalte este cu atât mai crescută, prin urmare căștile audio pentru copii sunt special concepute astfel încât să îi protejeze. Spre exemplu, modelul de căști pentru copii de la JBL, JR310BT, vine cu o limitare a înălțimii sunetelor până la 85 db.

Durabilitatea

Pentru că energia celor mici este imposibil de egalat și de cele mai multe ori de stăpânit, căștile pentru copii sunt create din materiale prietenoase, dar și durabile, astfel că atunci când copiii sunt puși pe năzbâtii, căștile lor vor rezista probelor cărora vor fi supuse. În plus, căștile pentru copii au o greutate mai mică, pentru ei să le poată purta fără probleme, iar pentru a nu incomoda, sunt create în modele on sau over ear.

Designul 

Când vine vorba despre design, produsele pentru copii au un limbaj vizual propriu, iubesc culorile tari și lucrurile cât mai originale ca aspect. Din fericire, producătorii de căști audio pentru copii vin în întâmpinarea acestor nevoi și pregătesc pentru cei mici produse care să se încadreze perfect în universul lor.

Căști precum JBL JR 300 vin în variante de culori tari și chiar în combinații de câte două culori, care mai de care mai îndrăznețe!

Din fericire, trăim vremuri în care nevoile copiilor sunt luate cât se poate de în serios, iar produsele destinate lor sunt la îndemână. Atunci când vei alege o pereche nouă de căști pentru cei mici, nu uitaai în vedere alegerea unei perechi special destinate lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *