Unic importator si service autorizat din Romania

Yurbuds

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Proiectate de atleti, pentru atleti.

yurbuds® a fost fondată în 2008 de către Seth Burgett (un triatlet) și Richard Daniels, un maratonist cu 25 de concursuri la activ.

De la alergători profesioniști la războinici la sfârșitul săptămânii, echipa yurbuds este formată din oameni dintr-o varietate de medii active, și atletice. Ne bazăm pe propria noastră experiență și de formare pentru a proiecta produse performante sportive care beneficiază viața clienților noștri și pentru a îmbunătăți performanțele atletice.

Misiunea noastră este de a transforma experiența sportivului prin servicii personalizateși produse excepționale care integrează ergonomie, performanta si design emotiv. Sperăm că vor face fix asta pentru tine.

Cunoscut la nivel de industrie pentru calitatea sa supremă, sunetul JBL cuplat cu ergonomiea yurbuds face aceste căști ca nici altele pe piață. Line-up include 11 produse și introduce o tehnologie exclusivă de poziționare yurbuds® ca fiind adevărate pentru unelte de sportivi și entuziașt de fitness.
“Design-ul modelelor cu fir și fără fir reflectă dorința clienților pentru versatilitate din căștile lor”, a declarat Michael Mauser, Presedinte HARMAN Lifestyle DIvision. “Fiecare produs din această linie are calități ce veți găsi doar cu yurbuds la preturi pentru toți sportivii și entuziaști de fitness.”

Tehnologii

Tehnologia TwistLock™

Exclusiv la Yurbuds, tehnologia noastra patentata TwistLock ofera o fixare sigura care garanteaza ca nu vor cadea chiar și în timpul activităților fizice cele mai riguroase.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”26863″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tehnologia FlexSoft™

Garantat să nu rănească niciodata, yurbuds sunt proiectate ergonomic pentru a evita zonele bogate in nervuri ale urechii pentru un confort de lungă durată.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”26867″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Rezistente la transpiratie

Dezvoltate pentru cele mai grele antrenamente, yurbuds sunt rezistente la apa, transpiratie si ploaie.[/vc_column_text][vc_single_image image=”26865″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]