Pick-upurile Perpetuum Ebner – perfecte în performanță

Compania germană We Audio Systems a început să reproducă legendarele pick-up-uri Perpetuum Ebner (PE), iar primul model lansat este PE 4040, un succesor al emblematicului PE 2020. Acest pick-up este un produs high-end realizat cu mare atenție, rezultatul fiind un mix sofisticat dintre inginerie și design ergonomic: lemn de înaltă calitate,  o bază de culoare piano black și un motor puternic realizat de ebmpapst, producător de top pentru motoare electrice.

Noile pick-up-uri nu impresionează doar prin aspectul fizic, ci și prin calitatea sunetului pe care îl redau. Fiecare componentă este gândită astfel pentru a elimina microvibrațiile ce pot denatura calitatea sunetului. Sistemul integrat de plutire al platanului (Integrated Floating Board) este realizat dintr-un magnet și un șasiu ce au scopul de a absorbi și elimina microvibrațiile parazite. Brațul are o formă tubulară ce are în capăt un ac din diamant care atinge fin vinilul și redă muzica, fără întreruperi.

Toate pickupurile sunt sprijinite pe 4 picioare cu rol de amortizare, asigurând eliminarea viibrațiiolor și, prin urmare, formează un sunet clar.

Greutatea pick-up-ului este un alt aspect important pentru redarea muzici, PE4040 având 15kg, iar modelele mai puțin costisitoare, PE2525, respectiv PE1010, având fiecare câte 12kg.

 

 

Relatest posts

Lasa un comentariu