Unic importator si service autorizat din Romania

Despre Noi

Când vine vorba despre sunet de înaltă calitate, produsele semnate Harman sunt un etalon al industriei, cu accent pe calitate, sunet și materialele folosite. Distincțiile primite la nivel mondial confirmă calitatea deosebită a produselor, iar stilul inconfundabil al companiei standardizează industria muzicii. SoundMasters este singurul importator oficial al celebrelor mărci de produse audio-video de înaltă calitate pentru utilizarea casnică și audio: JBL, Harman/Kardon, AKG, inAkustik și Stewart FilmScreen.

Cu o experiență de peste 13 ani în piață, distribuim o gamă largă de soluții audio-video profesionale și de consum, bazate pe o calitate superioară a sunetului și pe o expertiză importantă în proiectare, producere și comercializare. Compania oferă cea mai bună gamă de echipamente audio de pe piață, cu branduri cunoscute atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori.

Sistemele audio completează designul unui spațiu și îi aduc un plus de valoare, căștile de calitate te conectează la nivel personal cu muzica, iar aparatura electronică home cinema și stereo te propulsează într-o sală de cinema a propriului living. Produsele Harman/Kardon sunt proiectate cu o mecanică superbă și mizează pe cele mai bune materiale sub criterii riguroase, cei de la JBL mizează pe cea mai bună expertiză în producerea de incinte acustice din lume și sunt concepute pentru a emana prospețime și tinerețe, în timp ce produsele AKG au pășit în afara studiourilor profesionale pentru a acapara piața de consum.

Harman/Kardon este asociat cu produse de lux, realizate din materiale premium, și este unul dintre cele mai importante nume din industria echipamentelor de fidelitate înaltă. Este producătorul care a inventat noțiunea de receiver și s-a dedicat de-a lungul existenței sale pentru a oferi sisteme audio excepționale care nu doar sună bine, ci fac din sistemul acustic un ansamblu care să completeze spațiul în care este amplasat, printr-un look modern și finisaje de excepție.

Harman/Kardon dispune de o gamă largă de produse, de la aparatură electronică home cinema și streo, la sisteme de boxe și produse multimedia.

www.harmanaudio.com

JBL este cel mai experimentat producător de incinte acustice din întreaga lume. Brandul a evoluat de la un producător audio destinat pieței profesionale către un brand lifestyle, odată ce compania și-a extins de-a lungul anilor gama de produse și a mizat pe echipamente audio destinate consumatorilor, industriei de divertisment și industriei de automobile. Producătorul a impresionat în ultima vreme prin multitudinea de modele cu design iconic, onorate de distincții de la CES, IFA, reddot și ale altor organizații de prestigiu.

Produse în magazinul nostru: sisteme de Boxe Home Cinema, produse Multimedia, boxe audio și amplificatoare pentru autoturisme.

www.jbl.com

Povestea AKG începe în 1968, iar istoria consemnează unele dintre cele mai mari realizări din industrie. Frank Sinatra sau Roger Whittaker sunt doar două numere mari care au utilizat de-a lungul anilor echipamente AKG, o serie evenimente mari au fost sonorizate cu produsele companiei, iar în istoria recentă compania s-a asociat cu Quincy Jones sau Tiesto pentru a produce linii de căști sub semnătură proprie.

Cu peste 65 de ani de inginerie și cunoștințe în industria sunetului, AKG este printre cei mai importanți producători mondial de căști de înaltă calitate. AKG este sinonim cu sunetul de calitate premium și furnizează sunet de cea mai bună calitate pentru profesiniști, muzicieni, ingineri și iubitori de muzică.

www.akg.com

inakustik redă cele mai pure și clare imagini. Compania este recunoscută pentru cablurile de interconectare audio și video și pentru instalațiile audio din automobile.

Redarea unui sunet perfect nu stă doar în sistemele de sunet de calitate. În actuala eră tehnologică, se transmit cantități mari de informații simultan, la viteză mare și nu toate cablurile pot face față acestui flux. Inakustik este un brand renumit pentru cablurile de calitate care transmit sunet sau imagine cu o precizie perfectă, atât pentru acasă, cât și pentru automobile.

www.inakustik.com

Lider global pe piața ecranelor de proiecție pentru piața profesională și acasă, Stewart FilmScreen a crescut de-a lungul celor peste 65 de ani de la înființare odată cu evoluția ecranelor și a standardelor de proiecție din industrie.

Fie că este vorba despre un spațiu comercial de dimensiuni gigantice sau un apartament cochet, experții noștri pot oferi cele mai bune soluții pentru implementarea unui panou de proiecție perfect pentru nevoie voastre.

www.stewartfilmscreen.com/

Compania Perpetuum Ebner a fost fondată în 1911 de către Josef Steidinger împreună cu fratele său și a fost una dintre cele mai vechi companii Phono din întreaga lume.

PE s-a extins după Al Doilea Război Mondial și a fost în anii 1950, unul dintre cei mai mari producatori de pick-up de pe continentul European. La sfarsitul anilor 1960 PE a avut 1.200 de angajați și a fost un important angajator din St. Georgen. Până în prezent, PE se află lângă numele dublă și Saba ca un sinonim pentru excelență în electronice de consum.

Pe lângă produsele pe care le punem la vânzare online, compania noastră oferă și o serie de servicii conexe. Astfel, putem oferi consultanță în proiectarea sistemelor audio-video, putem opera instalarea sistemelor alese și oferim service de înaltă calitate.