Unic importator si service autorizat din Romania

Harman / Kardon

Harman/Kardon este asociat cu produse de lux, realizate din materiale premium, și este unul dintre cele mai importante nume din industria echipamentelor de fidelitate înaltă.

Este producătorul care a inventat noțiunea de receiver și s-a dedicat de-a lungul existenței sale pentru a oferi sisteme audio excepționale care nu doar sună bine, ci fac din sistemul acustic un ansamblu care să completeze spațiul în care este amplasat, printr-un look modern și finisaje de excepție.

Harman/Kardon dispune de o gamă largă de produse, de la aparatură electronică home cinema și streo, la sisteme de boxe și produse multimedia.

Harman/Kardon a fost fondată în anul 1953 de către Sidney Harman și Bernard Kardon și produce  echipamente audio pentru casă și mașină. Cei doi fondatori făceau parte în 1950 dintr-o companie importantă care producea sisteme de adresare publică, au demisionat în urma unor schimbări de management și au investit fiecare câte 5.000 de dolari pentru a forma compania, cunoscută astăzi pentru “operele de artă”, rezultate ale unui sunet perfect, combinat cu o calitate audio de neegalat și a unui design iconic desăvârșit.

Unul dintre cele mai sonore nume recunoscute din industria de înaltă fidelitate, Harman Kardon a lansat o serie de produse care au rămas legende până în zilele noastre. Compania a inventat noțiunea de receiver, sistemul ce combină receptorul radio și amplificatorul, iar la un an de la fondarea sa a lansat primul receptor compact mono de fidelitate înaltă, D1000 Festival, o unitate care a avut drept scop combinarea caracteristicilor esențiale cunoscute de publicul larg, precum tuner, unitatea de control și amplificatorul într-un singur șasiu.

Harman Kardon s-a concentrat de-a lungul timpului pe îmbunătățirea experienței de divertisment la domiciliu, prin combinarea extraordinară a designului original, al tehnologiilor inovatoare și al ingineriei meticuloase, pentru a produce cele mai bune echipamente și cu cea mai bună calitate audio și video. Astăzi, produsele Harman/Kardon își păstrează caracteristicile esențiale precum capacitatea de curent mare și lățimea de bandă largă, dar încorporează cele mai noi tehnologii disponibile. Această fuziune se traduce în produse renumite pentru sunetul lor puternic, claritatea uimitoare și designul excepțional.

Harman/Kardon este compania care a revoluționat industria amplificatoarelor prin introducerea tehnologiei High Current Capability.

Pe scurt, puterea exprimată în Watt a fiecărui canal de amplificare este o măsură incompletă atunci când se dorește definirea forței reale a unui amplificator, iar intensitatea curentului dezvoltat de sursă are un rol similar cuplului dezvoltat de motoarele cu ardere internă și dă performanță amplificatorului în termeni de dinamică și impact sonor. Totodată, Harman/Kardon este compania care a introdus în domeniul Home Cinema algoritmul de procesare multicanal Logic 7, folosit până acum doar în domeniul sonorizărilor profesionale.

Afla mai multe pe: www.harmanaudio.com