Unic importator si service autorizat din Romania

Inakustik

Inakustik este o companie germană cu o experiență de peste 25 de ani în realizarea cablurilor de interconectare de înaltă calitate pentru difuzoare și transport de semnal audio-video, precum și a componentelor pentru conectare și mufare.

În zilele noastre, proiectoarele și sisteme de sunet oferă o redare aproape perfectă. Cu toate acestea, imaginile sunt de multe ori la calitate slabă sau decolorate iar sunetul este acompaniat de zgomot de fundal. Există un motiv pentru asta: playerele DVD sau Blu-Ray emit cantități mari de informații simultan, la viteză mare. În cazul în care cablurile nu sunt perfect proiectate, culorile și conturile se estompează, imaginea este granulată, iar sunetul este la calitate slabă. Principala cauza pentru imaginile și sunetele distorsionate este cablarea greșită, iar calitatea scăzută a cablurilor va însemna o calitate slabă a dispozitivelor de redare.

Soluțiile oferite de Inakustik protejează interferențele externe și oferă o gamă completă de accesorii audio atât pentru instalațiile de casă, cât și pentru autotorisme.