Unic importator si service autorizat din Romania

Stewart Filmscreen

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Stewart FilmScreen este un producător de referință în întreaga lume în realizarea ecranelor de proiecție. La 55 de ani, în 1947, Roy Stewart are oportunitatea de a cumpăra o operațiune care se potrivește cu viziunea lui și o transformă într-o afacere de familie cu aportul creșterii industriei televiziunii din anii ’50.

[/vc_column_text][dt_gap height=”10″][vc_column_text]

Stewart Filmscreen menține cele mai înalte standarde în designul ecranelor, al măiestriei și al serviciilor pentru clienți. Cu peste 100 de premii din 1956 și până în zilele noastre, compania continuă să proiecteze și să fabrice ecrane de proiecție inovatoare, atât pentru piata rezidențială, profesională și comercială, mizând în continuare pe aceeași calitate pentru toate mediile de vizualizare.

Experții noștri sunt instruiți pentru a oferi soluțiile cele mai bune pentru spațiul dumneavoastră, atât pentru implementarea proiectelor la scară largă, cât și pentru cele destinate pentru acasă. Oferim ecrane personalizate, concepute pentru a se potrivi specificațiilor dumneavoastră.

[/vc_column_text][dt_gap height=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1456″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”300″][dt_gap height=”30″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1454″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”300″][dt_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row]