15
1 to 5 of 5 total
 • JBL Reflect Fit

  722,00 lei

  Căștile sport fără fir JBL Reflect Fit Heart Rate cu sunetul JBL Signature sunt create pentru a te ajuta să te antrenezi în zona ta. Având un monitor de bătă de inimi, compatibil cu majoritatea aplicațiilor care măsoară asta, îți poți vedea pulsul direct pe telefon pentru analiză de date și pentru a primi actualizări în tmp real cu ajutorul căstilor tale, printr-o simplă atingere. Mularea sigură și designul ergonomic se adaptează mișcărilor tale pentru o experiență fără distrageri. Acestea, combinate cu construcția rezistentă la transpirație fac din JBL Reflect Fit partenerele ideal pentru antrenament. Reflect Fit nu funcționează grozav doar pentru antrenamente, dar se potrivește și cu alte activități  - bateria este durabilă, până la 10 ore și au un microfon integrat cu alerte pentru apeluri, pentru ca tu să nu ratezi niciunul.

  Specificații JBL Reflect Fit (EN)

 • JBL Everest 110BT

  505,00 lei

  JBL Everest 110 sunt căști wireless in-ear dotate cu sunetul legendar JBL Pro Audio, care oferă o performanță acustică dinamică, fără vibrații, timp de până la 8 ore la o singură încărcare, având o reîncărcare rapidă de 2 ore. Designul ergonomic înțelege fiecare contur al urechii și se potrivește perfect pentru confortul inegalabil și orele de plăcere de ascultare. Te bucuri de apelurile clare, hands free, utilizând microfonul încorporat care anulează ecoul.

  Specificații JBL Everest 110 (EN)

 • Wireless JBL Reflect Contour BT

  485,00 lei

  Căști wireless pentru amatorii de  antrenament intens. Vă prezentăm noile căști wireless JBL® Reflect Contour. Acestea sunt echipate cu tehnologie Dual Lock care ține căștile fixate în urechi, fără a întrerupe experiența de ascultare. Amatorii de sport și fitness pot sta conectați la muzică până la 8 ore și răspunde la apeluri folosind cele 3 butoane atașate firului.

  Specificații JBL Reflect Contour (EN)

 • Casti Wireless JBL Reflect Mini BT

  485,00 lei

  Reflect Mini BT sunt unele dintre cele mai ușoare căști wireless sport de la JBL.

  Specificații JBL Reflect Mini BT (EN)

 • JBL Reflect Mini

  290,00 lei

  Castile JBL Reflect Mini sunt căsti sport ce oferă audiții extrem de bine definite, aducând buna dispoziție oriunde v-ați afla.
  Specificații JBL Reflect Mini (EN)