Unic importator si service autorizat din Romania

AKG Y50 sunt castile anului 2014 conform What Hifi

Produsul anului 2014: Exceland in sunet si stil, Y50 sunt inceputul de serie pentru noua generatie AKG.

AKG Y50 se afla exact sub topul gamei, Y55, facand parte din noua serie AKG Y alcatuita din trei casti on-ear si trei in-ear. Design-ul excentric al gamei nu este caracteristic marcii austriece, dar este un pas evident in modernizarea colectiei pentru a atrage un public audiofil tanar.
akgy50detail1

Design

Ne place design-ul creativ, dar nu-l confundati cu o tehnica ieftina de marketing- aceste casti sunt excelente!

Cupele de aluminiu- care ascund drivere de 40mm- au un finisaj fin, glossy si care iti dau senzatia ca ai in fata un produs de lux.

Sunt, in mod clar, mai mari decat premiatele AKG K451, dar portabilitatea nu este nicio problema multumita designului care va permite sa le pliati aproape total, astfel incat sa le transportati cu usurinta in husa lor sau, de ce nu, intr-un buzunar incapator.

In ciuda faptului ca axul dintre casti este ultra subtire, este durabil, supravietuind cu succes testelor noastre, iar pernuta de pe acesta face castile foarte confortabile la purtare.

Pernele din piele pentru ureche stau ferm asezate, blocand fizic zgomotul extern, incalzindu-se insa putin in cazul in care folositi castile pe o perioada mai lunga de timp.

Cablu de 3.5mm are, de asemenea, o telecomanda pe fir pentru a prelua si gestiona convorbirile.

akgy50detail2

Performante

Design-ul lor nu este unul tipic AKG, dar sunetul este cu siguruanta. Y50 nu cade in cliseul lucrului frumos, dar prost, avand un sunet la fel de frumos ca aspectul lor.

Noi le-am testat cu Happy- Pharrell Williams, iar sunetul a fost vesel, tempo-ul rapid, timingul ritmic de top, notele inalte excelente iar bassul la fel de incatator precum linia melodica. Sunetul este unul spatios, care iti va bucura urechea de audiofil.

 

akg-y50-7Verdict

Nu ai ce sa le reprosezi castilor AKG Y50 ca parte a gamei de casti portabile.

Cu toate ca designul funky ne-a facut sa ne indoim de perfomantele lor, Y50 nu fac niciun compromis. Sunt, pur si simplu, inca o pereche excelenta de casti AKG.

 

Citeste intregul articol aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *