Unic importator si service autorizat din Romania

Black November la Harman Audio!

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35522″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”fadeInLeftBig” link=”https://www.harman-audio.ro/ofertele-lunii/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pasiunea pentru sunet de cea mai înaltă calitate ne conduce constant către alegeri care să asigure mulțumirea clienților noștri.
Facem asta de peste 13 ani, timp în care am căutat mereu să îmbunătățim soluțiile audio-video pe care le oferim. Distribuim o gamă largă de produse profesionale și de consum larg, toate orientate către o experiență auditivă și vizuală superioară.

Știm că un produs bun este rezultatul unui research îndelungat, a unor etape de proiectare extrem de importante și a unui proces de producție profesional, realizat la cele mai înalte standarde.

Din acest motiv, nu facem rabat la calitate atunci când vine vorba de brandurile pe care le promovăm. Fie că este vorba despre JBL, inAkustik, Stewart FilmScreen sau Perpetuum Ebner, colaboratorii noștri sunt branduri cu vechime în piață, cu experiență vastă în domeniu și recunoscute la scară largă atât de profesioniști din domeniu, cât și de către consumatorii de rând.

Iar pentru că unul dintre țelurile principale ale Harman-Audio este oferirea accesului la performanță în audio-video, luna aceasta oferim reduceri de 20% la toate produsele din magazinul nostru online!

Spor la alegeri inspirate! Black November is ON!

 

[/vc_column_text][vc_btn title=”Vezi oferta completa” color=”warning” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-cart” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.harman-audio.ro%2Fshop%2F||target:%20_blank|”]

[/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *