Unic importator si service autorizat din Romania

CES 2019: JBL lansează 4 perechi de căști wireless in-ear

Modelele de căști wireless in-ear sunt printre cele mai așteptate produse la CES și JBL a lansat nu una, ci patru perechi diferite.

JBL Tune120TWS (poza de deasupra) dispune de sunet JBL Pure Bass, sunt prietenoase cu asistenți de voce (Siri și Google Assistant) și vor fi disponibile în 6 culori diferite: albastru, negru, verde, galben și roz.

Bateria are o durată de până la 4 ore, dar cutia cu funcție de reîncărcare oferă un plus de 12 ore. O simplă încărcare de 15 minute pot oferi o oră de autonomie.

JBL Tune120TWS vor fi disponibile în primăvara acestui an.

JBL Reflect Flow depășesc așteptările oricărei perechi de căști wireless in-ear, având o baterie cu o autonomie foarte mare.

Acestea sunt dotate cu tehnologie waterproof IPX 7 și oferă până la 30 de ore de autonomie, iar cutia pentru reîncărcare un extra de 20h.

Reflect Flow dispune și de tehnologie TalkThru și Ambient Aware care ameliorează sunetul și amplifică conversațiile, respectiv utilizatorul va auzi mai mult sunet de fundal pentru a fi mai conștient de împrejurimi.

JBL Reflect Flowva fi lansat în vara anului 2019, disponibil în 4 culori: negru, albastru, lime și turcoaz.

JBL Endurance Peak are sunt cele mai noi căști din gama Endurance care dispune de modelele Run, Sprint, Jump și Dive. Aceste căști sunt adresate celor care pasionați de sport outdoor, oferind o autonomie de până la 28 de ore.

Căștile includ butoane touch și tehnologii PowerHook, TwistLock și FlexSoft concepute pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună potrivire posibilă. JBL Endurance Peaks vor fi disponibile în curând în culorile albastru, negru și versiuni de roșu.

Ultimele căști sunt produse în parteneriat Under Armour, producător de haine pentru sport. UA True Wireless Flash sunt dotate cu tehnologie UA Storm Proof și IPX7.

Căștile oferă o autonomie de până la 5 ore cu 20 adiționale cu ajutorul cutiei reîncărcabile din aluminiu. Fiecare pereche de căști este dotată cu drivere dinamice de 5.8mm. Acestea mai au 3 tipuri de auriculare pentru a le potrivi perfect în urechi.

Ca și JBL Reflect Flow, modelele Flash includ tehnologii TalkThru și AmbientAware.

UA True Wireless Flash vor fi disponibile în curând și la noi pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *