Unic importator si service autorizat din Romania

Construite pentru confort, proiectate pentru a te inspira: căștile noise cancelling JBL Tour One M2

Dacă ești un freelancer sau un antreprenor mereu în mișcare, cu siguranță apreciezi importanța unor căști de calitate care îți permit să te concentrezi și să te bucuri de sunet excelent în orice moment. Cu căștile JBL Tour One M2, vei experimenta o nouă dimensiune a experienței audio, cu tehnologie avansată de anulare a zgomotului, patru microfoane și multe alte caracteristici uimitoare.

Tehnologia True Adaptive Noise Cancelling

Una dintre caracteristicile de vârf ale căștilor JBL Tour One M2 este tehnologia True Adaptive Noise Cancelling. Această funcție ajustează automat nivelul de anulare a zgomotului pentru a se potrivi mediului înconjurător. Astfel, poți scăpa de distrageri și poți crea un spațiu de lucru sau de relaxare fără zgomotul din jur. Indiferent dacă lucrezi într-un birou aglomerat sau călătorești în mijlocul agitației orașului, aceste căști îți oferă liniștea de care ai nevoie.

Sunetul de înaltă rezoluție Hi-Res

JBL Tour One M2 sunt certificate Hi-Res, ceea ce înseamnă că vei experimenta sunet de calitate superioară. Cu legendarul JBL Pro Sound la bord, vei fi captivat de claritatea, detaliile și profunzimea sunetului. Indiferent dacă asculți muzică, podcast-uri sau ai convorbiri telefonice, se vor auzi excepțional.

Specificatii tehnice:

• Autonomie: până la 50 de ore, ceea ce înseamnă că poți utiliza aceste căști zile întregi fără să te îngrijorezi de încărcare.

• Dimensiune drivere: 40mm, perfect pentru echilibrul dintre greutate și răspunsul în frecvențele reproduse

• Impedanță: 32Ω, prin urmare perfect compatibile și cu telefoane, tablete și alte dispozitive portabile

• Nivel SPL: 117 dB SPL@1 kHz, pentru sunet puternic și clar.

• Răspuns în frecvență: 10 Hz – 40 kHz (pasiv), 10 Hz – 22 kHz (activ), oferind o reproducere fidelă a sunetului.

• Versiune protocol Bluetooth: 5.3, asigurând o conexiune stabilă și rapidă la dispozitivele tale.

Versatilitate la cote maxime

Pentru cei mereu în mișcare, aceste căști oferă tot ceea ce au nevoie. Cu autonomie impresionantă, tehnologia avansată de anulare a zgomotului și sunetul Hi-Res, JBL Tour One M2 devin partenerele tale de nădejde. De asemenea, funcțiile avansate de microfon, precum Smart Talk și amplificarea sunetului personal, adaugă o dimensiune suplimentară de versatilitate acestor căști.

JBL Tour One M2 sunt cu adevărat căști de top pentru cei care caută performanță audio superioară și versatilitate. Dacă vrei să te simți inspirat și conectat în orice moment, JBL Tour One M2 este alegerea ideală. Investiția în aceste căști nu este doar pentru a-ți îmbunătăți experiența audio, ci și pentru a-ți facilita stilul de viață activ și productiv. Așadar, ia în considerare aceste căști excepționale și experimentează sunetul și confortul de neegalat pe care JBL Tour One M2 ți le oferă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *