Unic importator si service autorizat din Romania

Google selecteaza HARMAN ca partenerul sau Audio Technology

Harman Audio si Google au anuntat azi un nou parteneriat la Google I/O 2016.

“HARMAN este în prim-planul de ingineriei flexibile, soluțiilor personalizate audio inteligente pentru piețele profesionale, de consum și auto și suntem încântați de parteneriatul cu Google, un partener cu vechime pe mai multe fronturi, pentru a aduce pe piata dispozitivelor mobile complet personalizate”.

Această colaborare extinsă între HARMAN și Google va include module pentru noul dispozitiv mobil modular Google, Ara. Acest dispozitiv va oferi clienților alegerea completă asupra caracteristicilor pe care pun pret, inclusiv cea mai înaltă calitate audio dintr-un modul HARMAN. Istoria HARMAN de 80 de ani și expertiză profundă în sistemul de operare Android vor fi elemente critice în procesul de dezvoltare.

In plus, HARMAN și Advanced Technology and Projects Group (ATAP), lucrează(de asemenea) îndeaproape în proiectul Soli. Soli folosește radar pentru a permite noilor tipuri de interacțiuni touchless, una în care mâna omului devine o interfață naturală, intuitivă pentru dispozitive. Senzorul Soli poate urmări mișcări de sub-milimetri la viteză mare și precizie pentru a permite gesturi precise și fără efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *