Unic importator si service autorizat din Romania

Harman Kardon lanseaza gama revolutionara de casti wireless FLY

2020 incepe cu o lansare mult anticipata din partea Harman Kardon. Dupa 6 ani de asteptare, fanii se pot bucura acum de 3 versiuni de casti care bifeaza toate trendurile anului care tocmai a inceput. 

Noua gama Fly include 3 modele de casti wireless: modelul TWS de earbuds, optiunea Fly BT de earbuds ce vin insotite de un cablu de purtare, si nu in ultimul rand, varianta over ear si noise canceling Fly ANC.

Le vom analiza pe scurt pe fiecare dintre ele mai jos.

TWS Earbuds

Optiunea Fly TWS vine cu o serie de avantaje fata de alte casti din aceeasi categorie, insa la un pret similar. 

Cu o durata a bateriei de 5 ore pentru casti si de 15 ore impreuna cu carcasa de incarcare, noile TWS se bucura de incarcare fulger si sunt rezistente la transpiratie si ploaie.

In plus, ofera un sistem de incarcare rapida si sunt capabile sa detecteze momentul purtarii. Iar surpriza cea mai mare vine din partea asistentului de voce, care poate fi activat prin atingere. 

Tragand linie, TWS pot concura lejer cu Apple si ale sale Airpods. 

Pretul asteptat pentru noile TWS este de 149$. 

Fly BT

Optiunea Fly BT vine cu aceleasi beneficii ca TWS, plus un cablu care leaga cele doua earbuds impreuna cu bateria si poate fi purtat in spatele gatului.

Durata bateriei pentru acest model este mai mare, 8 ore. La fel ca TWS, ofera rezistenta la transpiratie, asistentul voce incorporat si vine cu microfon inclus. Si ca un bonus, cele doua casti sunt magnetice, deci nu vei avea grija pierderii lor atunci cand le porti in jurul gatului.

Fly ANC

Acest model joaca intr-o alta categorie – castile cu noise cancellation perfecte pentru calatorit.

La fel ca variantele anterioare, vin cu asistent de voce si control prin atingere, durata bateriei sare la 20 de ore cu Bluetooth si optiunea de active noise cancelling sau 30 de ore de ascultare in modul wireless fara ANC activ.
Niste casti robuste, perfecte pentru cei care doresc o experienta imersiva atunci cand asculta muzica preferata.

Cu toate aceste optiuni disponibile, noile Fly ANC joaca in aceeasi liga cu Sony WH-1000XM3 sau Bose 700, insa vin la un pret cu mult mai avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *