Unic importator si service autorizat din Romania

Harman Kardon ONYX: Designul uimitor de sofisticat se intalneste cu excelenta HI-FI.

Sunet portabil si wireless pentru orice dispozitiv, oriunde, ambalat intr-un pachet cu totul special. Cu alte cuvinte, Harman Kardon ONYX.

Onyx_lifestyle_1

Harman Kardon ONYX este o deschizatoare de drumuri in cadrul marcii renumite pentru inovatile sale acustice. Combinand putere, precizie si stil, Harman Kardon ONYX iese in evident ca o adevarata piesa de arta indiferent de camera in care este amplasata. Cu Bluetooth, Airplay, DLNA, boxa poate fi conectata la toate device-urile din casa sau mobile, iar aplicatia Harman Kardon Remote simplifica total procesul de instalare si control. Harman Kardon ONYX iti da control total, pentru ca tu sa te bucuri de cel mai bun sunet oriunde iti doresti.

Cele 4 boxe integrate, platforma acustica avansata si cei doi radiatori pasivi vor oferi o experienta audio cu adevarat fantastica, cu sunet puternic si totusi, echilibrat.

In ciuda calitatii tehnice ireprosabile, Harman Kardon ONYX te va surprinde placut cu alte caracteristici: Designul elegant, materialele de prima clasa si finisajezele impecabile. Devenind mai mult decat un echipament audio performant, Harman Kardon ONYX te va fermeca total cu forma sa unica, exteriorul imbracat in piele naturala si accentele din metal. Apasa “play” iar Harman Kardon Onyx nu doar iti va umple camera cu sunet bogat, dar iti va completa si ambienta incaperii, devenind un adevarat obiect sofisticat de design .

Harman Kardon ONYX are toate motivele sa devina o noua componenta audio must-have, acolo unde calitatea perfecta a sunetului si designul impecabil sunt nu doar dorite, dar si impuse de stilul de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *