Unic importator si service autorizat din Romania

JBL Flip 4 – review

În perioada anilor 80 și 90, muzica devine portabilă prin casetofoane foarte mari care funcționau pe baterii tip D. Acestea erau  lungi , grele, aveau un sunet destul de bun, iar în fiecare an, mărimea și calitatea a devenit mai bună. În acest an, JBL a lansat cea mai nouă versiune a modelului Flip, JBL Flip 4, care vine la pachet cu o serie de specificații utile. Boxa este acum 100% waterproof, iar calitatea sunetului a fost îmbunătățită.

 

Caracteristici și specificații

Asemeni predecesorului său, Flip 4 este o boxă portabilă bluetooth care oferă un sunet mai bun, bass real, baterie mai bună și abilitatea de a funcționa în majoritatea condițiilor de outdoor. De la piscină până la drumeții, chiar și până la atașat de bicicletă, JBL Flip 4 este potrivită pentru activități care te țin constant în spiritul aventurilor. 

 

Ca îmbunătățire, Flip 4 este mai „gălăgioasă” ca niciodată, având un sunet mai robust și are un bass excelent mulțumită radiatoarelor pasive externe așa cum se poate observa și în gif-ul de mai sus. Față de urmașul său, există îmbunătățiri relativ distincte privind claritatea sunetului, în special atunci când volumul este ridicat. De asemenea, boxa este și waterproof (IPX7) față urmașul său rezistent la apă. Funcția aceasta are mai mult scopul de a evita evenimente neplăcute și de a experiența muzicală cât mai lipsită de griji.

O altă îmbunătățire adusă de JBL este înlocuirea butonului de speaker cu cel de asistent (Siri sau Google Now), precum și abilitatea de a conecta 2 dispozitive în același timp (smartphone, tabletă)

O altă funcție este cea de JBL Connect+ care permite conectarea a peste 100 de boxe portabile în același timp, având sunetul sincronizat. În cadrul lansării oficiale a modelului Flip 4, au fost conectate peste 1000 de modele, reușind astfel să depășească recordul mondial de dispozitive audio wireless conectate în același timp.

Per total, Flip 4 over sunet excelent, bass îmbunătățit și este numai bun pentru activitățile outdoor de vară.

 

Specificații

  • Baterie: până la 12 ore
  • Waterproof: IPX7 rating
  • Voce: buton asistență (compatibil cu Siri și Google Now)
  • Outdoor: rezistent pentru utilizare externă
  • Portabil, ușor și mic

 

Mai multe detalii privind produsul pot fi citite aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *