Unic importator si service autorizat din Romania

JBL lanseaza noua gama de boxe Arena

La CES 2015, vestita expozitie din industria audio de la Las Vegas, grupul premium Harman a prezentat noua generatie de boxe de inalta performanta: JBL Arena. Marca faimoasa chiar si printre cei nepasionati de domeniu, JBL promite si ofera, ca de fiecare data, top-ul in cercetare si dezvoltare din industria audio.

Image - JBL Arena Group Matt White without Grill

Asemenea emblematicii serii Everest, atat de iubita de audiofili, noua serie Arena poarta insemnele legendarei marci de boxe, JBL. La o valoarea remarcabila, JBL Arena ofera sunetul neegalat JBL, intr-un pachet cu design sofisticat.

“Seria Arena cuprinde o gama de difuzoare accesibile, cu design modern si cea mai avansata tehnologie.” –Michael Mauser, Presedintele diviziei Lifestyle Harman – “Astfel, Arena continua lunga traditie a calitatii incontestabile ale marcii JBL”

Seria Arena cuprinde o gama completa de boxe, incluzand doua optiuni de boxe de raft si de podea, fiind complementate de o boxa centru si un subwoofer. Fiecare boxa ofera tehnologie HDI (High Definition Imagining), derivata din tehnologia monitoarelor de studio JBL, considerate cele mai bune de pe piata. Aceasta tehnologie ofera o imagistica uluitoare, echilibru natural, precizie si detalii remarcabile din orice colt al camerei. Driverele optimizate de calculator și rețeaua crossover integrata vor oferi o ambianță sonoră realistă, 3D, susținute de un raspuns de bas puternic. Acest raspuns de bas extins este maximizat pentru performante dinamice in filmele moderne, muzica si jocuri video.

Noua serie JBL Arena nu este doar puternica, avand si un design elegant si flexibil. Stilul in care au fost create demonstreaza ca simplitatea este calea corecta in designul contemporan. Fatele laterale inclinate ofera un look sofisticat, modern, si totusi extrem de simplu. Fiecare boxa este disponibila in doua variante de culori, alb sau negru cu mici accente metalice mate. Aceste detalii rezulta intr-un design curat, fara moarte, care se potriveste oricarui interior.

tn2

 

Gama este formata din:

Intreaga gama de modele este disponibila din luna Aprilie si in Romania prin distribuitorii autorizati. De asemenea, pentru conceperea unui sistem surround, grupul Harman ofera o gama larga de receivere si statii, special gandite pentru a maximiza performantele tehnice ale gamei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *