Unic importator si service autorizat din Romania

JBL lanseaza noua serie Everest

Noile casti vor fi disponibile in curand in magazinul Harman Audio.

 

Everest

JBL a lansat oficial seria Everest de casti fara fir, oferind patru modele de casti in-ear si on-ear.

Cele patru modele sunt impartite in doua grupe diferite: Seria Everest Elite si o serie mai generala. Fiecare dintre cele patru casti se poate conecta la aparatul preferat prin Bluetooth 4.1 (sau cu un cablu audio inclus).

485445-jbl-everest-elite-700-accessories

Castile din seria Elite sunt cazul in care JBL ridica stacheta caracteristicilor. Veti dori sa descarcati aplicatia My JBL Headphones in primul rand. Folosind-o, aveti posibilitatea sa comutati tehnologia de reducere activa a zgomotului castilor “pornit si oprit doar cu miscarea unui deget. Mai important, puteti seta “constientizarea” la nivelul dorit pentru urechea stânga sau dreapta, acest lucru activeaza microfonul incorporat , care introduce zgomotul din muzica ta. Asa ca, daca esti pe modul party, dar vrei sa fii sigur ca nu pierzi soneria de la intrare sau un apel telefonic, poti modifica anularea zgomotului pana gasesti mixul potrivit.

Versiunea Elite vine, de asemenea, cu o caracteristica numita “TruNote Auto Sound Calibrator” care calibreaza sunetul castilor in mod unic pentru tine.

Tehnologia TruNote este compusa dintr-o noua solutie software pentru auto-calibrare si masurarea frecventei de raspuns. Solutia de auto-calibrare utilizeaza doua microfoane in fiecare casca, in scopul de a masura raspunsul de frecventa in timp ce purtati castile. Acest lucru genereaza un filtru de corectie precisa, toate intr-o secunda.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *