Unic importator si service autorizat din Romania

Lansarea Seriei de Boxe JBL Authentics

Performanța sonoră uimitoare întâlnește designul retro atemporal inspirat de tradiția JBL pentru in-home audio. 

București, 2 octombrie 2023 – JBL aduce pe piață Seria de Boxe JBL Authentics, îmbinând o performanță sonoră impresionantă cu un design retro inspirat de tradiția JBL. Punctul central al acestei serii este JBL Authentics 500, o boxă inteligentă Wi-Fi și Bluetooth ce oferă sunet Dolby Atmos® pentru o experiență sonoră captivantă. În completarea seriei, găsim JBL Authentics 200 și JBL Authentics 300, pentru o varietate de opțiuni. 

JBL oferă o gamă variată de difuzoare audio pentru acasă și portabile, fiecare cu avantajele și compromisurile sale. Difuzoarele pentru acasă oferă sunet de înaltă calitate și adesea caracteristici avansate, precum conectivitate Wi-Fi și asistență vocală. Cu toate acestea, ele pot fi mai mari și mai grele, ceea ce le face mai puțin portabile. Pe de altă parte, difuzoarele portabile sunt ușor de transportat și au o viață a bateriei excelentă, perfecte pentru călătorii și excursii. Cu toate acestea, dimensiunile reduse pot implica un sunet mai puțin puternic în comparație cu sistemele de acasă. În final, alegerea depinde de nevoile individuale și de preferințele fiecăruia.

Carsten Olesen, Președintele Diviziei de Audio pentru Consumatori la HARMAN, a declarat: “Moștenirea brandurilor noastre a fost întotdeauna importantă pentru noi, iar Seria JBL Authentics oferă calitate audio, design unic și funcționalități inegalabile. Această serie combină trecutul nostru iconic cu un design retro și grila Quadrex reimaginată într-o gamă de boxe care definesc viitorul audio.”

Sunet captivant în fiecare colț al casei

JBL Authentics 500 vă invită să fiți în centrul muzicii preferate. Cu trei tweetere de 1” și trei difuzoare midrange de 2.75”, sunetul este cristalin, iar subwooferul de 6.5” oferă un bass precis. Bucurați-vă de 270 de wați de sunet 3.1 canale și Dolby Atmos, care vă transportă într-o experiență sonoră multidimensională cu detalii nemaiauzite, iar stilul sau retro se adapteaza oricarui stil de design interior.

JBL Authentics 300 oferă sunet portabil de înaltă performanță, cu o baterie integrată de 8 ore. Cu înalte distinctive și bass profund, vă puteți bucura de performanță audio excepțională oriunde – de la bucătărie la grădină sau la petreceri în aer liber.

Umpleți orice spațiu cu sunet stereo datorită lui JBL Authentics 200. Cu două tweetere de 1 inch și un woofer full-range de 5 inch, sunetul este echilibrat perfect, indiferent de genul muzical.

Design retro iconic cu accente moderne

Seria JBL Authentics se inspiră din celebrul difuzor JBL L100 din anii ’70 și aduce un omagiu istoriei JBL într-un design modern. Cu un cadru de aluminiu premium, înveliș custom din piele sintetică și o grilă Quadrex restilizată, Seria JBL Authentics este concepută pentru a impresiona.

Integrare inovatoare cu Amazon și Google

O noutate în industrie, colaborarea cu Amazon și Google permite acces simultan la asistenții vocali pe boxele JBL Authentics. Alegeți între Google Assistant sau Alexa pentru a controla muzica, dispozitivele smart și multe altele. Cu conectivitate Wi-Fi, puteți reda muzică prin AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Spotify Connect și Chromecast built-in™.

Sunet optimizat în orice încăpere

Funcția de auto-calibrare optimizează sunetul la fiecare pornire a boxei, indiferent de locația acesteia.

Configurare ușoară și personalizare cu aplicația JBL One

Aplicația JBL One vă permite să configurați ușor boxele și să explorați serviciile de muzică integrate, cu opțiuni de personalizare completă a setărilor EQ.

Boxele JBL Authentics sunt realizate din 100% material reciclat din țesătură, 85% plastic reciclat și 50% aluminiu reciclat. Acestea sunt disponibile în magazinul online si in showroom, iar comenzile vin în ambalaje certificate FSC și tipărite cu cerneală de soia.

Pentru mai multe informații și detalii despre produse, vă rugăm să vizitați pagina https://www.harman-audio.ro/gama-jbl-authentics/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *