Unic importator si service autorizat din Romania

Noutăți Electrizante în Gama JBL: Auracast Împrospătează Experiența Audio

Salutare, pasionaților de sunet de calitate! Astăzi avem vești extraordinare pentru voi, venite direct de la JBL, brandul care a definit și redefinit experiența audio de-a lungul anilor. În inima acestei evoluții stă inovația constantă, iar ultimele actualizări nu fac excepție. Gama de difuzoare portabile JBL, inclusiv celebrele Partybox, precum și unele sisteme audio de acasă și căști, primesc un upgrade major ce promite să redefinească modul în care interacționăm cu muzica și sunetul din jurul nostru.

Auracast: viitorul conectivității audio

Toate modelele noi de difuzoare portabile JBL și Partybox-uri care urmează să fie lansate în 2024, alături de unele sisteme home-audio și căști, vor fi echipate cu tehnologia revoluționară Auracast. Aceasta permite conectarea facilă a difuzoarelor cu alte dispozitive compatibile Auracast, printr-o simplă apăsare a butonului dedicat de pe difuzor.

Actualizări software pentru modelele actuale

Nu am uitat nici de produsele actuale și anterioare. JBL Pulse5, JBL Boombox3 și JBL Charge5 WiFi vor beneficia de o actualizare software Over-The-Air (OTA) în luna mai, devenind astfel pe deplin compatibile cu Auracast. Asta înseamnă că vei putea să-ți sincronizezi vechiul dispozitiv cu noile achiziții, fără nicio bătaie de cap.

Partyboost și JBL Xtreme4

Inovația nu se oprește aici. Noul JBL Xtreme4 nu doar că va fi echipat cu Auracast, dar va include și funcția Partyboost, permițând conectarea cu alte produse compatibile Partyboost, cum ar fi Xtreme3, Flip 6 sau Charge 5, prin intermediul aplicației JBL One.

Partybox 120 și 320: actualizări OTA pentru o experiență stereo autentică

Și pentru că știm cât de mult apreciați Partybox-urile, avem vești bune și în această direcție. JBL Partybox 120 și 320 vor primi în curând o actualizare software OTA care va adăuga funcționalitatea true-wireless-stereo, făcându-le compatibile și cu generația actuală de Partybox-uri, cum ar fi JBL Partybox 110.

Conectivitate fără limite cu AURACAST

Auracast nu este doar o funcție, ci o promisiune a unei experiențe audio fără egal. Această tehnologie permite conexiuni stereo între două produse, chiar dacă acestea nu sunt identice, și chiar între un Partybox și un difuzor portabil. Toate produsele compatibile Auracast pot reda muzica simultan, oferind o experiență imersivă, fie că ești acasă, la o petrecere sau în aer liber.

Aplicația JBL ONE: Centrul de comandă pentru zona ta audio

Totul este conectat și controlat prin intermediul aplicației JBL ONE, care devine astfel nu doar un instrument, ci un adevărat centru de comandă pentru universul tău audio. Fie că dorești să grupezi dispozitivele, să ajustezi setările sau să accesezi funcții noi, aplicația JBL ONE îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie.

2 comments

  1. Pricop Marius

    Bună seara,de ce nu pot face actualizare de soft la club partybox 120? Mulțumesc!

  2. Buna ziua,
    Va fi curnad posibilă conectarea a unui JBL flip 6 cu JBL Clip 5 sau cu JBL GO 4?
    Și dacă va fi acesta conexiune posibilă în ce mod, când va fi disponibila totuși?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *