Unic importator si service autorizat din Romania

Petrece fără limite cu boxa portabilă JBL PartyBox Encore

Compactă, puternică și emblematică, boxa JBL PartyBox Encore este un must-have al oricărei petreceri reușite. Dacă ești în căutarea unui echipament audio care emite sunet de calitate și este ușor de transportat, atunci modelul PartyBox Encore de la JBL este cu siguranță o alegere pe care nu trebuie să o treci cu vederea.

Întâlnirile cu prietenii sunt un succes atunci când atmosfera este incendiară, iar JBL PartyBox Encore exact asta reușește să creeze – sunetul puternic JBL Original Pro de 100W, bass-ul profund și spectacolul sincronizat de lumini dau un boost distracției și îi scot pe toți la dans. 

Mai mult decât atât, este accesoriul potrivit pentru iubitorii de karaoke. Boxa este prevăzută cu un microfon digital wireless premium JBL, cu control pentru ecou, ​​bass și frecvențe înalte, așa că este ideal pentru momentele în care vrei să cânți hiturile tale preferate împreună cu cei dragi.

Designul compact, bateria care rezistă până la 10 ore și certificarea IPX4 pentru protecție împotriva stropilor fac din modelul PartyBox Encore o boxă care nu trebuie să lipsească de la orice eveniment indoor sau outdoor. O poți transporta foarte ușor cu tine în orice vacanță sau drumeție, fără să îți faci griji pentru deteriorarea componentelor.

Fie că ești încă la început cu manevrarea echipamentelor audio sau ai deja experiență, partea cea mai bună este că JBL PartyBox Encore este foarte ușor de folosit. Datorită aplicației PartyBox și interfeței intuitive, spectacolul de lumini poate fi personalizat după bunul plac și poate fi sincronizat cu ritmurile pieselor favorite. De asemenea, aplicația oferă control asupra volumului și al setărilor microfonului pentru karaoke.

Așadar, dacă ai nevoie de o boxă portabilă, capabilă să devină piesa de rezistență a petrecerii, noi credem că nu trebuie să mai stai pe gânduri – JBL PartyBox Encore este exact ceea ce cauți!

Specificații JBL PartyBox Encore:

  • Sunet impecabil marca JBL Original Pro Sound
  • Putere de emitere de 100 W
  • Sistem de lumini JBL PartyBox Lightshow+
  • Durata de viață a bateriei de până la 10 ore
  • Rezistență IPX4 împotriva stropilor de apă
  • Wireless Bluetooth® Streaming V5.1
  • Intrare USB și Aux-In
  • 1 microfon digital wireless (baterii de tip AA incluse)
  • Tehnologie True Wireless Stereo – se pot conecta 2 boxe pentru o experiență stereo
  • Compatibilă cu aplicația JBL PartyBox.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *