Unic importator si service autorizat din Romania

Promoție Mega Image

Harman Audio este încântat să anunțe o colaborare deosebită cu Mega Image, cea mai iubită rețea de supermarketuri din România. Cu o selecție de produse JBL de înaltă calitate, care includ boxe portabile și căști audio, acum poți obține aceste dispozitive cu reduceri impresionante de până la 41%.

Acum, cumpărăturile la Mega Image și Shop & GO sau comenzile online de pe mega-image.ro și din aplicația Mega Image îți pot aduce beneficii mai mari decât oricând. Ai posibilitatea de a achiziționa produsele audio JBL la prețuri reduse prin colectarea punctelor bonus JBL.

Cum poți obține produsele la preț redus:

  1. Strânge puncte bonus JBL: În perioada 3.08 – 27.09, vei primi un punct bonus JBL la fiecare 20 de lei cheltuiți pe un bon la Mega Image.
  2. Completează talonul colector: Cu doar 5 puncte bonus JBL completate pe talonul colector, vei putea achiziționa un produs JBL cu o reducere substanțială.
  3. Alege-ți produsele preferate: Indiferent dacă îți dorești căști audio sau boxe, poți alege dispozitivele care se potrivesc cel mai bine stilului tău de viață și să le iei cu tine oriunde mergeți.
  4. Folosește punctele bonus: Punctele bonus colectate pot fi utilizate pentru achiziția produselor JBL până la data limită de 27.09.2023.

Această colaborare specială între Harman Audio și Mega Image îți oferă o oportunitate unică de a experimenta sunetul de înaltă calitate oferit de produsele JBL la prețuri reduse. Nu rata șansa de a îmbunătăți experiența ta audio și de a profita la maximum de ofertele noastre speciale.

Pentru mai multe informații despre această campanie și despre gama noastră de produse JBL, vizitează magazinul Mega Image cel mai apropiat sau site-ul oficial mega-image.ro.

S.C. Soundmasters SRL, sub brandul Harman Audio este o companie lider în industria audio, cunoscută pentru produsele de înaltă calitate și tehnologia inovatoare. Portofoliul nostru include branduri de top precum JBL și Harman Kardon care oferă soluții audio superioare pentru toate gusturile și nevoile.

Mega Image este una dintre cele mai mari rețele de supermarketuri din România, oferind o gamă variată de produse alimentare și non-alimentare de cea mai bună calitate, într-un mediu prietenos și convenabil pentru clienți.

One comment

  1. Andrei Stoica

    Bună ziua. Am cumpărat un produs JBL Tune Beam de la Mega Image prin această promoție în septembrie 2023. Există însă o problemă la contactul între casca dreaptă și pinii de încărcare pentru aceasta – uneori, casca dreaptă nu se încarcă atunci când este introdusă în carcasă. Pentru casca stângă nu există această problemă. Unde pot să mă adresez pentru a soluționa problema? Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *