Unic importator si service autorizat din Romania

Sistemul revolutionar multi-room audio de la Citation Harman/Kardon

Pentru ca in perioada urmatoare suntem cu totii acasa, creativitatea ne este pusa la incercare pentru ca gasi noi si noi modalitati de entertainment. Totusi, o activitate va castiga intotdeauna detasat orice astfel de competitie – vizionarea de filme din confortul propriei case.    Si cum de filme si seriale nu ducem lipsa multumita internetului, tot ce ne mai ramane de facut este sa construim mediul de vizionare perfect.  Din fericire, ne putem baza pe seria de boxe super performante Citation, de la Harman Kardon, care vor transforma experienta de vizionare a filmelor intr-una demna de invidiat. 

Citation

Colecția este formata exclusiv din echipament wireless, ce poate asigura sunet surround pentru fiecare camera din casa. Designul minimalist, de inspirație scandinava, face piesele seriei se încadreze perfect în orice decor și fie cât mai subtile.

Poți experimenta acum tehnologia sunetului mulți-room, creata prin adăugarea unor difuzoare puternice. Poți reda aceeași muzica în diferite camere sau muzica specializata pentru fiecare camera, într-o experiență audio cu adevărat superioara.

Boxele vin căptușite cu lana premium realizata de Kvadrat, ignifuga și extrem de rezistenta la murdărie.

Tehnologia

Noua serie Citation este produsa de Harman Kardon, aflata în topul ingineriei audio de peste 65 de ani. Citation este un vârf de lance, ce oferă sunet sublim, de o claritate aparte.

Actualizările automate ale software-ului integrat adaugă constant funcții și servicii noi, iar facilitățile de muzica și asistentul de voce vor fi mereu la curent cu cele mai noi update-uri pentru a oferi rezultate de cea mai bun calitate.

Colectia

Citation vine cu diverse variante de produs, fiecare cu un design propriu și potrivite pentru fiecare locuri din interiorul casei. Fiecare produs are integrata aceeași tehnologie de calitate înalta, iar împreună cu celelalte alternative poate crea sistemul revoluționar Citation home mulți-room audio.

Descoperă întreagă colecție aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *