Unic importator si service autorizat din Romania

Spotify s-a lansat în România

Cel mai popular serviciu de streaming din lume va fi disponibil și la noi în țară. România se alătură, astfel, unei piețe formate din 65 de țări. Spotify oferă posibilitatea de a căuta și asculta muzică, a face playlisturi și colecții muzicale, care pot fi distribuite și între prieteni.

Serviciul are peste 159 de milioane de membri, o bază de date de peste 35 de milioane de melodii și va fi disponibil atât gratuit, cât și ca serviciu Premium, pentru 4,99 euro pe lună.

Când vine vorba de compatibilitate, Spotify poate fi ușor sincronizat cu o varietate de device-uri, precum JBL Playlist.

Boxa wireless JBL Playlist are Spotify integrat, care facilitează controlul acesteia de pe telefonul, laptopul sau tableta ta. Pentru a oferi o gamă largă de melodii, podcasturi și playlisturi, JBL Playlist pune la dispoziție servicii precum Spotify, Pandora, Google Play™ Music, TuneIn și iHeartRadio.

Disponibilă în 3 culori – alb, albastru și negru – boxa poate fi achiziționată în luna martie cu 10% reducere, folosind codul spotify. Descoperă detaliile produsului dând click pe acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *