Unic importator si service autorizat din Romania

Deschideți cadoul unui sunet superb în această perioadă de sărbători cu JBL

Nopțile mai reci și zilele mai scurte înseamnă un singur lucru: sezonul sărbătorilor este oficial în apropiere. Găsiți cel mai sonor cadou de până acum. JBL are ceva pentru fiecare, de la pasionații de design interior la fanii fitness-ului și cei mereu în mișcare.


Gama JBL Authentics

Cu trei opțiuni de difuzoare din care să alegeți, noua gamă JBL Authentics oferă o îmbunătățire sofisticată a sunetului pentru fiecare casă. Inspirată de patrimoniul iconic JBL, Authentics îmbină o performanță sonoră impresionantă cu un aspect retro atemporal, perfect pentru iubitorii de muzică conștienți de design din viața ta. Datorită conectivității Wi-Fi și Bluetooth, bucurați-vă de un sunet neîntrerupt și fără probleme în întreaga casă pe tot parcursul sărbătorilor.


JBL Soundgear Sense
Întâlnește primele căști true wireless open-ear de la JBL: Soundgear Sense. Utilizând conducerea prin aer pentru a vă permite să vă bucurați de muzica preferată cu sunet de înaltă calitate JBL, menținându-vă în același timp conectat la lumea din jurul vostru, aceste căști sunt cadoul perfect pentru alergătorii pasionați și exploratorii din aer liber.


JBL LIVE 770NC și JBL LIVE 670NC

Călătoriți acasă pentru sărbători? Faceți călătoriile mai plăcute cu noile căști JBL LIVE. Blocați distragerile cu True Adaptive Noise Cancelling și reveniți la mediul înconjurător ori de câte ori aveți nevoie cu tehnologia Smart Ambient. Alegeți între căști over-ear sau on-ear, alegerea vă aparține, cu confort garantat pe tot parcursul zilei, sunet de înaltă calitate și pline de funcționalități.


JBL Clip 4 Eco
Mic dar puternic, designul ecologic al JBL Clip 4 Eco și performanța bogată JBL Pro Sound îl fac un cadou excelent pentru cei mereu în mișcare. Creat utilizând 90% plastic reciclat post-consum (PCR) pentru construcția principală și 100% țesătură reciclată pentru grila difuzorului, acesta sosește în cel mai durabil ambalaj JBL până acum.
Clipul integrat poate rezista oricărui obstacol, așa că prindeți-l pe un rucsac sau pe o bicicletă, în timp ce Clip 4 Eco furnizează coloana sonoră pentru aventurile tale.


JBL PartyBox Ultimate

Petrecerile festive nu au arătat niciodată atât de bine sau au sunat atât de bine. JBL PartyBox Ultimate oferă un sunet impresionant și un spectacol de lumini încorporat unic care se sincronizează cu muzica. JBL PartyBox Ultimate vine și cu intrare pentru 2 microfoane și o chitară ca să cântați împreună cu melodiile preferate toată noaptea.
Cu un design rezistent la stropire IPX4, designul său portabil nu are limite în ceea ce privește puterea pe care o oferă și distracția nesfârșită pe care o va oferi.


Ridică-ți nivelul de joc în această perioadă festivă cu căștile JBL Quantum 910 Wireless!

Sezonul sărbătorilor este momentul perfect să îți îmbunătățești experiența de gaming, iar căștile JBL Quantum 910 Wireless sunt alegerea ideală pentru a te plasa în centrul fiecărei scene și a auzi fiecare detaliu, de la cei mai liniștiți pași la cele mai puternice explozii ale dușmanilor.
JBL Quantum 910 Wireless vin echipate cu JBL QuantumSOUND, garantând că sunetul este la înălțimea experienței tale de gaming. Indiferent de preferințele tale de joc, aceste căști oferă o calitate superioară a sunetului, permitandu-ti să te bucuri de fiecare detaliu sonor în timpul jocului. Fie că ești fan al consolelor de gaming sau că îți place să joci pe PC, aceste căști vor adăuga un plus de stil și confort experienței tale de gaming. Este șansa ta să te bucuri de tehnologia avansată a JBL la un preț accesibil și să te plasezi în mijlocul acțiunii în fiecare joc.


Despre JBL

De peste 75 de ani, JBL a contribuit la definirea momentelor cele mai memorabile din viața noastră, la intersecția dintre muzică, stil de viață, gaming și sport. JBL ridică experiențele auditive cu calitatea audio superioară și designurile produselor care încurajează individualitatea. Cu acreditări profesionale de neegalat și inovație de vârf în industrie, JBL este un pionier în industria audio datorită inginerilor și designerilor pasionați și talentați din întreaga lume. JBL Pro Sound este tehnologia de ultimă oră ce impulsionează cultura prin evenimente majore de cultură pop și parteneriate cu cei mai talentați artiști din lume, în domeniul muzicii, sportului și esports.

1 comments

  1. Ghimisi mihai

    Unde se pot vedea aveti magazin?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *