Unic importator si service autorizat din Romania

JBL Xtreme 4: Sunetul Extrem de la JBL Ajunge la Nivelul Următor

Pasionați de muzică și aventură, pregătiți-vă! Lansăm noua boxă portabilă JBL Xtreme 4, cea mai recentă adăugire în seria JBL Xtreme, cunoscută pentru performanțele sale audio excepționale. Este timpul să experimentați sunetul masiv JBL Pro într-o nouă dimensiune, cu o dinamică uluitoare chiar și la volume maxime. Echipată cu două woofere puternice și două tweetere, JBL Xtreme 4 este gata să vă transporte în inima muzicii, indiferent unde vă aflați.

Rezistență la Apă și Design Durabil

Cu JBL Xtreme 4, aventurile muzicale nu se opresc niciodată, indiferent de vreme sau locație. Această boxă portabilă este concepută să reziste elementelor naturii, având ratingul IP67 pentru rezistență la apă și praf. Datorită protecțiilor sale robuste din cauciuc, o ploaie neașteptată sau o călătorie spre litoral nu vor fi o problemă.

Conectivitate Extinsă și Sunet Stereo

Creează o experiență audio mai amplă conectând două boxe Xtreme 4 pentru sunet stereo, sau, pentru petreceri de neuitat, folosește Auracast™ pentru a conecta Xtreme 4 cu alte boxe portabile JBL compatibile. Astfel, muzica preferată va răsuna uniform, indiferent dacă te afli lângă piscină sau te relaxezi în sufragerie.

Autonomie de Până la 24 de Ore

Cu JBL Xtreme 4, muzica nu se oprește până dimineața. Cu o autonomie de până la 24 de ore, boxa te însoțește de la răsărit și până la apus, fără a avea nevoie de reîncărcare. Iar dacă ai nevoie de mai mult, funcția Playtime Boost îți adaugă până la 6 ore suplimentare de redare, asigurându-ți un sunet mai puternic și mai clar.

Portabilitate și Stil

Cu cureaua sa practică de umăr, JBL Xtreme 4 este ușor de transportat și se potrivește oricărui stil. Fie că preferi să o porți pe umăr sau în diagonală, boxa se adaptează perfect nevoilor tale.

Responsabilitate față de mediu

JBL Xtreme 4 nu este doar despre sunet și tehnologie; este și despre respectul față de mediu. Construită parțial din plastic reciclat și material textil reciclat, boxa reprezintă un pas în direcția sustenabilității, fără a compromite calitatea audio pentru care JBL este cunoscut.

JBL Xtreme 4 este mai mult decât o boxă portabilă; este o declarație de pasiune pentru muzică, aventură și sustenabilitate. Fie că ești acasă, la o petrecere sau explorând natura, lasă ca JBL Xtreme 4 să fie partenerul tău de încredere pentru o experiență audio de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *